Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2024

Στίβος: Ο ΣΕΓΑΣ βραβεύει τους κορυφαίους για το 2023 στις 16 Φεβρουαρίου


Θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Marriot, στις 19:30...


Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Athens Marriot, στις 19:30 θα αρχίσει η εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων για το 2023 ο ΣΕΓΑΣ. Η Ομοσπονδία, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει την ετήσια συνάντηση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του στίβου.

Εκεί θα βραβευθούν οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2023 στις μεγαλύτερες αθλητικές συναντήσεις του πλανήτη, ενώ θα τιμηθούν ακόμη σωματεία, φορείς και προσωπικότητες που στηρίζουν την προσπάθεια της Ομοσπονδίας.


Η φετινή εκδήλωση θα έχει και… άρωμα Ολυμπιονικών, λίγους μόλις μήνες από την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

 zougla.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Σήμερα 07 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics