Breaking News
19 Απριλίου 2016

Με τον Γιαμπλόνσκι πολυτιμότερο παίκτη, τον Κουρνέτα να μοιράζει εξαιρετικά και τον Σεπέδα να τελειώνει τις κρίσιμες μπάλες ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί του Φοίνικα στη Σύρο.



Το ρεσιτάλ των break συνεχίζεται από τον ΠΑΟΚ. Μετά την έδρα του Ολυμπιακού στα ημιτελικά, "έσπασαν" το πλεονέκτημα και του Φοίνικα στον πρώτο κιόλας τελικό αφού έφυγαν με το εύκολο 3-0 σετ από τη Σύρο.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδραση στον Φοίνικα και έκανε εύκολα το 1-0 στη σειρά των τελικών.

Οι παίκτες του Καλμαζίδη ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και άκρως αποτελεσματικοί στα κρίσιμα σημεία των δύο πρώτων σετ στα οποία ο Φοίνικας ήταν περισσότερο ανταγωνιστικός. Μπορεί το ματς γενικότερα να είχε πολλά λάθη αλλά ο ΠΑΟΚ με ελάχιστες εξαιρέσεις στο τέλος ήταν πιο ψύχραιμος και δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης.

Στην αντίπερα όχθη οι γηπεδούχοι ήταν φανερά αγχωμένοι, έκαναν πολλά λάθη και αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην υποδοχή. Παράλληλα, ο Νίκολιτς είδε το βαρύ του όπλο να είναι σε κακή ημέρα αφού ο Ντόκιτς τελείωσε το ματς με 11/32 επιθέσεις.

Πολυτιμότερος: Τζέισον Γιαμπλόνσκι.

Ο Αμερικανός ακραίος ήταν εξαιρετικός και βοήθησε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Κράτησε την υποδοχή, ήταν σταθερός στην επίθεση, ενώ βοήθησε και με το σερβίς του και με το μπλοκ του κάνοντας μία γεμάτη εμφάνιση.

Αδύναμος κρίκος: Η υποδοχή του Φοίνικα

Όταν απέναντι σου έχεις σέρβερ όπως είναι οι Χιμένες και Σεπέδα είναι λογικό να έχεις προβλήματα, αλλά τελικά οι υποδοχείς του Φοίνικα είχαν περισσότερα από τους Γιαμπλόνσκι και Λι. Με τέτοια ποσοστά υποδοχής οι παίκτες του Νίκολιτς δύσκολα θα καταφέρουν να κάνουν κάτι.

Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ 0-3

Τα σετ: 22-25, 23-25, 14-25

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

1ος τελικός - Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Δημήτρης Βικέλας, Ερμούπολη 19.00: Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ 0-3 (22-25, 23-25, 14-25)

2ος τελικός - Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

PAOK Sports Arena 19.00: ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου

3ος τελικός - Μ.Δευτέρα 25 Απριλίου 2016
Δημήτρης Βικέλας, Ερμούπολη 19.00: Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ

4ος τελικός - Μ.Πέμπτη 28 Aπριλίου 2016 (αν χρειαστεί)

PAOK Sports Arena 19.00: ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου

5ος τελικός - Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 (αν χρειαστεί)

Δημήτρης Βικέλας, Ερμούπολη 19.00: Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ

sport24

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics