Breaking News
27 Ιουνίου 2016

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την πρόκριση της εθνικής ομάδας βόλει των ανδρών στο Final 4 εμφανίστηκε οομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος, ο οποίος για μία ακόμη φορά έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, ενώ ο Θανάσης Πρωτοψάλτης έβγαλε την πικρία του για την αντιμετώπιση της ήττας από το Κατάρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Σωτήρης Δρίκος: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα μάθημα για όλους. Στο Παγκόσμιο Λιγκ δεν υπάρχουν μέτριες ομάδες για αυτό και κάθε νίκη είναι σημαντική. Ήμασταν καλοί, υπομονετικοί και τυχεροί. Ο μεγάλος χαμένος αυτής της προκριματικής φάσης είναι το Κατάρ που κέρδισε το ματς που ήθελε και έχασε όλα τα άλλα»!

Ερωτηθείς για το αν η σημερινή νίκη δημιουργεί προσδοκίες ενόψει του ημιτελικού είπε: «Όχι, δεν με εκφράζουν αυτά τα περί προσδοκιών. Κάνουμε μικρά βήματα, θα είναι άλλο παιχνίδι. Άλλες ομάδες στη θέση μας θα είχαν λυγίσει με τις απουσίες που έχουμε. Το ότι θα παίξουμε με την ίδια ομάδα σε 4-5 ημέρες μας δίνει επιπλέον κίνητρο. Ειδικά στα δύο πρώτα σετ που το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό παίξαμε ως ίσοι προς ίσους την Σλοβενία. Είναι μια ομάδα που θέλουμε να τις μοιάσουμε. Σίγουρα με τον Τζούριτς θα έχουμε πιο ορθολογικό σχήμα στο φάιναλ φορ».

Θανάσης Πρωτοψάλτης: «Ο στόχος μας ήταν να περάσουμε στο φάιναλ-4 και τα καταφέραμε. Παίξαμε 6 παιχνίδια, νικήσαμε τα 5 και τώρα βλέπουμε μόνο μπροστά. Θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας την Τρίτη στη Φρανκφούρτη και με τον Δημήτρη (σ.σ. Τζούριτς) και να συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε πόντο».

Για την αλλαγή εικόνας στο παιχνίδι με την Σλοβενία: «Το θέμα μας δεν είναι η κούραση. Το πρόβλημα μας είναι ότι παίξαμε 6 αγώνες, νικήσαμε τους 5 και όλοι ασχολούνται με την μία ήττα. Εμείς παλέψαμε και σήμερα και όλες τις μέρες και ο κόσμος ασχολήθηκε που δεν νικήσαμε ένα παιχνίδι. Εμείς παίζουμε για εμάς, εμείς προχωράμε και εμείς θέλουμε».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics