Breaking News
20 Οκτωβρίου 2016

 

Εντυπωσιακή ήταν η προσπάθεια του Χρήστου Βολικάκη στο σκρατς με τον Έλληνα ποδηλάτη να τερματίζει στην τέταρτη θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χάνοντας το μετάλλιο στις λεπτομέρειες.



Μεγάλη μάχη έδωσε ο Χρήστος Βολικάκης στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το οποίος διεξάγεται στη Γαλλία. Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στο σκρατς και τελικά κατέλαβε την τέταρτη θέση χάνοντας στις λεπτομέρειες το μετάλλιο.

 

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ελβετός Σούτερ, το ασημένιο ο Πολωνός Τεκλίνσκι, ενώ ο Ολλανδός Στρέτινγκα να κατακτά το χάλκινο.

Στην έτερη ελληνική συμμετοχή ο Ανάργυρος Σωτηρακόπουλος ήταν 14ος στο 1χλμ. ατομική χρονομέτρηση. Ο Έλληνας ποδηλάτης κάλυψε την απόσταση σε 1:03.039.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics