Breaking News
13 Απριλίου 2017

Στη 12η παρουσία του σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και παρθενική του στο αγώνισμα του σκρατς, ο Χρήστος Βολικάκης, κατέλαβε την 8η θέση.

 


Στους αγώνες που διεξάγονται στο Χονγκ Κονγκ ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας κατάφερε να πλασαριστεί στην 8άδα.

Ο έμπειρος ποδηλάτης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Με την 8η θέση τελείωσε το παγκόσμιο πρωτάθλημα !!!! Πρώτο μου Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα νέα αγωνίσματα , και αν είχα τρέξει και με ποιό βάρη ανάπτυγμα σίγουρα αυτή η 8η θέση θα ήταν καλύτερη ίσως σε κάποιους αυτό να ακουστεί ως δικαιολογία αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Congratulations to my teamate Adrian Tekliński (φωτ.) !!!!!! Σας ευχαριστώ όλους για τη δύναμη που μου δίνεται και σίγουρα αυτή η 8η θέση μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια!!!!!!!»
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics