Breaking News
20 Απριλίου 2017

Ο Χρήστος Βολικάκης μπορεί να μην κατάφερε να φέρει κάποιο μετάλλιο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως βρίσκεται στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.



Ο Χρήστος Βολικάκης μπορεί να μην κατάφερε να φέρει μετάλλιο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας, παρ' όλα αυτά βρίσκεται ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στην πέμπτη θέση στο σκρατς, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Facebook.

Μπροστά από τον Βολικάκη στην κατάταξη βρίσκονται οι Αντριαν Τεκλίνσκι, Ζακ Κόβαλτσικ, Γκαέλ Σουτέρ και Φέλιξ Ενγκλις. Αν μη τι άλλο, ο Βολικάκης θεωρείται από τα κορυφαία ονόματα και παραμένει στην ελίτ.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics