Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2017

Άλλη μία σημαντική διάκριση για τον Γιάννη Φαλιακάκη.

Ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής της ποδηλασίας κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση του αγωνίσματος του ομαδικού σπριντ με τα χρώματα της ομάδας του Κρόνου Νίκαιας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου. Μια άτυχη στιγμή στην πρωινή κούρσα του στέρησε την είσοδο στον τελικό και κατά συνέπεια την διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου στο ατομικό αγώνισμα του σπριντ.

''​Με ανάμικτα συναισθήματα τελείωσε το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας ανδρών-γυναικών καθώς δεν βγήκαν στον αγώνα όλα όσα θα θέλαμε, κατακτώντας 1 χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό Sprint, 5η θέση στα 1000μ & 8η θέση στα 200μ, θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα που με στήριξαν στην προσπάθεια μου Παντελης Παπαζογλου , τον προπονητή μου Nikos Angelidis και όλο το επιτελείο του Κρόνου Νίκαιας και τους χορηγούς ! '' δήλωσε ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής.
ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics