Breaking News
05 Νοεμβρίου 2017
http://vodp.eurosport.com/ebu/2017/11/04/1104_petagedecable_stage7_hainan_04103807-1014613-2300-1024-576.mp4

Ένας Κινέζος ποδηλάτης έπεσε μετά από επαφή με το αυτοκίνητο της εθνικής Ελβετίας και επιχείρησε να πάρει την εκδίκησή του... πλακώνοντας όλους τους επιβάτες (video)!



Ο Ζιν Γουάνγκ είχε μία άτυχη στιγμή στον Γύρο του Χαϊνάν, όταν είχε πτώση μετά από επαφή με το αυτοκίνητο της εθνικής Ελβετίας, με συνέπεια να εξοργιστεί και να αρχίσει αποστολή... εκδίκησης, χτυπώντας ανθρώπους και οχήματα!
Το περιστατικό συνέβη στο 7ο ετάπ του αγώνα, με τον αναβάτη της Keyi-Look, που ήταν στην 67η θέση τη στιγμή εκείνη, αρχικά να πετάει ένα παγούρι με νερό προς το αυτοκίνητο των Ελβετών.
Αυτό δεν ήταν αρκετό για την εκτόνωσή του, όμως, με συνέπεια στη συνέχεια να επιτεθεί σε έναν άνθρωπο και να τον ρίξει στο έδαφος, αρχίζοντας να τον κλοτσάει.
Όταν τον απομάκρυναν οι ψυχραιμότεροι, άρπαξε μία τρόμπα από ένα αυτοκίνητο και άρχισε να κυνηγάει ένα άλλο μέλος της ελβετικής ομάδας, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τον σταματήσουν.
Η ομάδα του απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, η οποία προκλήθηκε μετά από την άρνηση των Ελβετών να ζητήσουν συγγνώμη, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Παρ' όλα αυτά, η ποδηλατική ομοσπονδία της Κίνας ανέστειλε όλες τις άδειες των ποδηλατών της Keyi-Look, με συνέπεια να μην μπορούν να αγωνιστούν στα δύο τελευταία ετάπ του αγώνα, ενώ ο Γουάνγκ ενδέχεται να τιμωρηθεί με δια βίου αποκλεισμό από την ποδηλασία.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics