Breaking News
31 Μαΐου 2018

Ο Χρήστος Βολικάκης ήταν ο μεγάλος νικητής στο Όμνιουμ στο Γκραν Πρι ποδηλασίας πίστας που διεξάγεται στη Μόσχα.



Κάθε του εμφάνιση συνοδεύεται και από ένα μετάλλιο. Ο Χρήστος Βολικάκης σε κάθε διοργάνωση που πηγαίνει φεύγει τουλάχιστον με μία σημαντική διάκριση στις αποσκευές του.

Αυτή τη φορά ο σπουδαίος Έλληνας ποδηλάτης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Γκραν Πρι ποδηλασίας πίστας που διεξάγεται στη Μόσχα.

Ο Χρήστος Βολικάκης ήταν ο μεγάλος νικητής στο Όμνιουμ μετά από έναν σπουδαίο αγώνα. Ο Έλληνας ποδηλάτης μονομάχησε με τους Ρώσους, Αλεξάντερ Εβτουσένκο και Βλάντιμιρ Ιλτσένκο με τον Βολικάκη να συγκεντρώνει 121 πόντους και οι δύο αντίπαλοι του 115 και 114 αντίστοιχα.

Στα αξιοσημείωτα και το γεγονός ότι ο Βολιώτης ποδηλάτης παρέλαβε το μετάλλιο του από έναν θρύλο της ποδηλασίας. Όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου την απονομή έκανε ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, Βιάτσεσλαβ Εκίμοβ.

Η παρουσία του Χρήστου Βολικάκη στο Γκραν Πρι της Μόσχας δε σταματά εδώ αφού την Παρασκευή, μαζί με τον αδερφό του Ζαφείρη, θα αγωνιστούν στο Μάντισον.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics