Breaking News
04 Αυγούστου 2018

Ο Χρήστος Βολικάκης παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες κατάφερε να τερματίσει πέμπτος στο σκρατς στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας.



Σε όλη του την καριέρα έχει αποδείξει πως δεν το βάζει κάτω παρά τις δυσκολίες. Τις τελευταίες ημέρες όλα αυτά που έζησε θα μπορούσαν να τον είχαν κάνει να εγκαταλείψει τη συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας που διεξάγεται στη Γλασκόβη.

Ο λόγος για Χρήστο, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του Ζαφείρη Βολικάκη και τους προπονητές, Στέργιο Σαλποδήμο και Χρήστο Τερεντούλια έχουν υποστεί μία ατελείωτη ταλαιπωρία τις τελευταίες ημέρες. Οι τέσσερις τους ταξίδευαν για τη Γλασκόβη με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο.

Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα υπολόγιζαν. Για την ακρίβεια το περασμένο Σάββατο (28/7) περίπου 200 πτήσεις ακυρώθηκαν, 60 καθυστέρησαν και δύο τερματικοί σταθμοί εκκενώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου, του δεύτερου σημαντικότερου της Γερμανίας, αφού μία γυναίκα διείσδυσε χωρίς να έχει ελεγχθεί σε ζώνη του τερματικού σταθμού 2, ανακοίνωσε η αστυνομία και οι αρχές του αεροδρομίου.

Όπως μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε η ελληνική αποστολή ήταν ανάμεσα στους άτυχους που δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν. Έτσι, έψαξαν εναλλακτικό τρόπο για να φτάσουν στη Γλασκόβη όπου και θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας (2-13/8). Πήραν το πρώτο διαθέσιμο αεροπλάνο και πέταξαν για το Μάντσεστερ και από εκεί οδικώς έφτασαν στη Γλασκόβη.

Επί μέρες περίμενε μάταια για τις αποσκευές και τα ποδήλατα του και τελικά χρειάστηκε η βοήθεια αρκετών ανθρώπων ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα χωρίς ουσιαστικά να προπονηθεί όπως θα ήθελε τις τελευταίες ημέρες. Τελικά, όχι μόνο μπόρεσε να αγωνιστεί, αλλά άγγιξε και την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο σκρατς αφού τερμάτισε στην πέμπτη θέση!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για τον Έλληνα πρωταθλητή που θα μπορούσε να είναι στο βάθρο αν δεν είχε όλες αυτές τις ατυχίες.
Sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics