Breaking News
11 Απριλίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για 4η χρονιά από τον ΤΑΛΩ Χανίων ο ποδηλατικός «Γύρος Άνοιξης 2019».

 


Κάνε το παιχνίδι σου πιο ενδιαφέρον με το Cashout στη winmasters.gr

Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές από τα Κρητικά Σωματεία ΤΑΛΩΣ, Κύδων, ΟΑ Σούδας, Άτλας και ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ καθώς από τα ΑΤΛΑΣ Καλλιθέας, Ομόνοια Λευκωσίας, Σπαρτιατικός, Παναθηναϊκός και Ποδηλατόδρομος Πύργου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στο διήμερο 6 και 7 Απριλίου.

Το 1ο ΕΤΑΠ διεξήχθη το Σάββατο 6/4/19 και περιελάμβανε Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης. Ο έντονος συναγωνισμός βοήθησε πολύ στην βελτίωση κυρίως των νεαρών αθλητών, οι οποίοι έμαθαν να λειτουργούν κάτω από συνθήκες υψηλής πίεσης.

Το 2ο ΕΤΑΠ διεξήχθη την Κυριακή 7/4/19 και περιελάμβανε αγώνα αντοχής σε διαδρομή περίπου 60χλμ στα όμορφα χωριά του Αποκόρωνα.
Στη Γενική των Ανδρών, στο βάθρο ανέβηκαν οι
* Μιχάλης Κορτσιδάκης
* Γιάννης Ηλιάδης και
* Γιάννης Πανηγυράκης

Στη Γενική των Παίδων επρώτευσαν οι:
* Αντρέας Κασάπης
* Κώστας Λιοδάκης και
* Αντρέας Κωνσταντίνου

Στην κατηγορία των ΜΑΣΤΕΡ την πρωτιά κατέλαβε ο Σταύρος Κανελλόπουλος του Παναθηναϊκού ενώ στις Γυναίκες επρώτευσε η Νάντια Συντζανάκη του ΤΑΛΩ Χανίων.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με άψογη οργάνωση και ασφάλεια ενώ προσφέρθηκε εξαιρετική φιλοξενία στους αθλητές και συνοδούς των ομάδων που δεν ήταν από την Κρήτη.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics