Breaking News
14 Ιουνίου 2019

Βάθρο για την εθνική μας ομάδα ποδηλασίας δρόμου και την 2η ημέρα των αγώνων στην Τουρκία.

 


Ο Μίλτος Γιαννούτσος, με ξεκόλλημα, κατέκτησε την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στο ετάπ των 123χλμ. στους διεθνείς αγώνες ποδηλασίας δρόμου Bursa Yildirim Beazit Race, στη Προύσα. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Γιώργο Μπούγλα που τερμάτισε στην 5η θέση και τους Χαράλαμπο Καστραντά και Πολυχρόνη Τζωρτζάκη που ήταν 6ος και 7ος αντίστοιχα, ενώ ακολούθησε 17ος ο Μιχάλης Κορτσιδάκης. Επιτυχίες που συνοδεύτηκαν με 53 υπέρπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.

«Πλησιάζουμε στο στόχο μας. Υπάρχει πλουραλισμός στην ομάδα και συνεργασία. Είναι μια ομάδα με ποιότητα, ομοψυχία και μεγάλη εμπειρία. Όλα τα παιδιά είχαν καλή απόδοση. Είμαστε στο δρόμο για Ολυμπιάδα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Μιχάλης Φαραντάκης που βρίσκεται στην Ιταλία μαζί με τον Φώτη Ζέγκλη.

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί το αργυρό μετάλλιο του Γιώργου Μπούγλα την πρεμιέρα στα 172χλμ.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics