Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2019

Το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας που διεξήχθη στο Χονγκ Κονγκ κατέκτησε ο Χρήστος Βολικάκης.

 



Μια ακόμη σπουδαία διάκριση για τον Χρήστο Βολικάκη, καθώς φόρεσε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας που διεξήχθη στο Χονγκ Κονγκ.

Ο Έλληνας ποδηλάτης στάθηκε άτυχος στο όμνιουμ ωστόσο στο σημερινό αγώνα πήρε το αίμα του πίσω και τερμάτισε στην δεύτερη θέση, πίσω μόνο από τον Ολλανδό Ρόι Έιφτινγκ, με τον Αυστραλό Κόρμπιν Στρονγκ να συμπληρώνει το βάθρο.

Αυτό ήταν το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο της νέας σεζόν μιας και έχουν προηγηθεί εκείνα στο Μινσκ και στην Γλασκόβη, ενώ μετά τον Χονγκ Κονγκ θ’ ακολουθήσουν αμέσως τα Παγκόσμια Κύπελλα σε Νέα Ζηλανδία και Αυσταλία. Ο Βολικάκης έχει μεγάλο στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Αν τα καταφέρει θα είναι η τέταρτη συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics