Breaking News
14 Ιανουαρίου 2020

Τη δεύτερη θέση στα σκάφη τύπου 470 των γυναικών κατέκτησαν οι Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου που έλαβαν μέρος στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής.

 

Το ελληνικό δίδυμο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2020, αφού έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει της συμμετοχής του στον δεύτερο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το διάστημα 19-25 Ιανουαρίου στο Μαϊάμι. Στα 470 γυναικών μετείχαν 12 σκάφη και οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες τερμάτισαν 1, 1, 2, 3, 5, 3, 8, 7 και 11 (πρόωρη εκκίνηση) στις 9 κούρσες που πραγματοποιήθηκαν, ενώ με 30 βαθμούς ποινής κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Οι αθλήτριες του Ν.Ο.Θ. έμειναν πίσω από τις Α. Ζέγκερς - Λ. Μπέρκχουτ από την Ολλανδία που συγκέντρωσαν 23 βαθμούς ποινής, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Γαλλίδες Κ. Λεκοαντρό – Α. Ρετορνάζ, επίσης με 30 βαθμούς ποινής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής και οι Βασίλης Παπουτσόγλου – Ιωάννης Ορφανός δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος στον αγώνα, διότι είχαν πρόβλημα με τον εκτελωνισμό των σκαφών τους.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics