Breaking News
20 Μαΐου 2020

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε πριν από μερικές μέρες σε παραλία, όταν εντοπίστηκαν δύο καρχαρίες να πλησιάζουν στην στεριά.

Μάλιστα, στο σημείο έκανε προπόνηση Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, ο οποίος άκουσε τις κραυγές αγωνίας της μητέρας του και προσπάθησε να σωθεί, μια και οι καρχαρίες έδειχναν να κινούνται προς το μέρος του.

Το περιστατικό έγινε στην παραλία Σαντ Πολ στην Κόστα Μπράβα της Ισπανίας, όταν ο Άριελ Σκρενκ, μέλος της Παραολυμπιακής ομάδας κολύμβησης της χώρας, είχε βγει στην θάλασσα, προκειμένου να μπορέσει σιγά σιγά να επανακτήσει την φόρμα του, έπειτα από την καραντίνα και την αδυναμία του να προπονηθεί σε πισίνες.

Η μητέρα του, Καρολόνα Μαρτίνεθ είδε τους δύο καρχαρίες να πλησιάζουν προς το μέρος του και για τον λόγο αυτό... έβγαλε κραυγές αγωνίας, προκειμένου να την ακούσει ο γιος της και να προστατευτεί. «Ένιωσα απίστευτο πανικό εκείνη τη στιγμή. Σταμάτησα για ένα δευτερόλεπτο να πάρω ανάσα και άρχισα να κολυμπώ σαν τρελός. Ήταν τα πιο γρήγορα 100 μέτρα που έχω κάνει ποτέ», ήταν τα λόγια του 19χρονου αθλητή στα τοπικά Μέσα.

Δείτε το βίντεο...

dokari.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics