Breaking News
21 Μαΐου 2020

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) Τόμας Μπαχ τόνισε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα πρέπει να ακυρωθούν εάν δεν είναι δυνατό να διεξαχθούν τον επόμενο χρόνο λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.
Τον Μάρτιο η ΔΟΕ και η ιαπωνική κυβέρνηση έλαβαν την απόφαση να μεταθέσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες για ένα χρόνο.

 

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε είπε ότι η διεξαγωγή τους το 2021 θα είναι εφικτή, μονάχα εάν ελεγχθεί η πανδημία και ο Τόμας Μπαχ σημείωσε σχετικά μιλώντας στο BBC:

«Ειλικρινά το κατανοώ, γιατί δεν μπορείς να απασχολείς για πάντα 3.000 ή 5.000 άτομα σε μια Οργανωτική Επιτροπή. Δεν μπορείς να αλλάζεις κάθε χρόνο ολόκληρο το αθλητικό πρόγραμμα όλων των μεγάλων ομοσπονδιών. Δεν μπορείς να έχεις τους αθλητές σε αβεβαιότητα».

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Stoiximan.gr: ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ BUNDESLIGA
Ο Μπαχ είπε ότι η ΔΟΕ δεσμεύτηκε να διεξαγάγει τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον επόμενο χρόνο, αν και είναι κατανοητό πως χρειάζεται να προετοιμαστεί για διάφορα σενάρια, συμπεριλαμβανομένου του ενδεχόμενου καραντίνας σε αθλητές.

«Τι θα μπορούσε να σημαίνει για τη ζωή σε ένα Ολυμπιακό Χωριό; Όλα αυτά τα διαφορετικά σενάρια είναι υπό εξέταση και γι 'αυτό λέω ότι είναι ένα τεράστιο καθήκον, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν τώρα. Όταν έχουμε μια σαφή άποψη για το πώς θα φαίνεται ο κόσμος στις 23 Ιουλίου 2021, τότε θα λάβουμε τις κατάλληλες αποφάσεις» κατέληξε.
sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics