Breaking News
02 Οκτωβρίου 2020

Το Hong Kong Open θα αναβληθεί μέχρι την επόμενη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού



Αναβολή στο Όπεν του Χονγκ Κονγκ

Η διοργάνωση, που προσμετρά για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό Tour, είχε οριστεί αρχικά να διεξαχθεί στο Hong Kong Golf Club στα τέλη Νοεμβρίου. «Όπως με όλες τις διοργανώσεις, η ασφάλεια των παικτών, των θεατών και του προσωπικού της διοργάνωσης αποτελεί προτεραιότητα», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι η διοργάνωση αναβάλλεται μέχρι τη νέα χρονιά και εξετάζονται οι καλύτερες επιλογές για το μέλλον με τις ανακοινώσεις να ακολουθούν σύντομα. Το Hong Kong Open της περασμένης χρονιάς είχε επίσης πάρει αναβολή εξαιτίας των αντί-κυβερνητικών διαμαρτυριών και της κοινωνικής αναταραχής στην περιοχή. Ο Αυστραλός Γουέιντ Όρμσμπι είχε αναδειχθεί νικητής φέτος τον Ιανουάριο.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics