Breaking News
09 Οκτωβρίου 2020

Ο αναβάτης της Pramac Ducati, Τζακ Μίλερ, έδειξε για μία ακόμη φορά την αξία τους στις ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες με τον Αυστραλό να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο σε μία πίστα που στέγνωνε



Γκραν Πρι Γαλλίας: Ταχύτερος της ημέρας ο Μίλερ (vid)
Μετά το βροχερό πρώτο σκέλος ο καιρός βελτιώθηκε στην συνέχεια της ημέρας. Η πίστα δεν ήταν εντελώς στεγνή στην αρχή των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών αλλά στέγνωνε διαρκώς και ο Τζακ Μίλερ με σλικ ελαστικά γύρισε στο 1.36.432. Η κατάσταση παρέμεινε επικίνδυνη και σημειώθηκαν τρεις πτώσεις. Ο Άλειξ Εσπαργκάρο έπεσε πρώτος χάνοντας το εμπρός μέρος ενώ έμπαινε στο σικέιν της Dunlop. Ο ομόσταβλός του, Μπράντλεϊ Σμιθ, ταχύτερος το πρωί, είχε επίσης πτώση και λίγο αργότερα ακολούθησε το λάθος του Αντρέι Ντοβιτσιόζο μπαίνοντας στην τρίτη στροφή.

Ο Μίλερ προς το τέλος κατάφερε να βελτιώσει το γυρολόγιο στο 1.34.133 που ήταν και η ταχύτερη επίδοση της ημέρας. Δεύτερος ο Μάβερικ Βινιάλες και ακολούθησε ο Τακαάκι Νακαγκάμι που είχε πτώση στον τελευταίο του γύρο στην 11η στροφή. Ο Ζοάν Ζαρκό είχε την τέταρτη επίδοση παρά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε στην αρχή της διαδικασίας. Ο Βαλεντίνο Ρόσι ολοκλήρωσε με τον πέμπτο χρόνο, οκτώ δέκατα πίσω από τον Μίλερ. Ο Ντανίλο Πετρούτσι ήταν έκτος μπροστά από τους Καλ Κράτσλοου, Άλεξ Μάρκεθ και Φράνκο Μορμπιντέλι με τον Πολ Εσπαργκάρο να ολοκληρώνει την πρώτη δεκάδα.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics