Breaking News
27 Νοεμβρίου 2020

Διάκριση σε δημοσκόπηση μεγάλης ρωσικής ιστοσελίδας
Γιάννης Κορακής

 

Εκείνη μπορεί να δήλωσε ότι έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να ασχολείται πλέον με την οικογένειά της και την εκμάθηση του αθλήματος σε μικρά παιδιά, όμως οι διακρίσεις συνεχίζονται ακόμα και τώρα για την Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Έπειτα απο δημοσκόπηση της ρωσικής ιστοσελίδας υδατοσφαίρισης Ruswaterpolo.com, αναδείχθηκαν οι κορυφαίες επτάδες της τελευταίας 20ετίας, σε άνδρες και γυναίκες.

Ανάμεσά τους υπήρξε και η μεγάλη ελληνική διάκριση, αυτή της Ασημάκη, η οποία ψηφίστηκε ως η καλύτερη φουνταριστός. Τεράστια διάκριση για την διακεκριμένη διεθνή πολίστρια του Ολυμπιακού και του ΝΟ Βουλιαγμένης παλιότερα (παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης), που αντικατοπτρίζεται και στο ελληνικό πόλο.

Την επτάδα συμπληρώνουν η τερματοφύλακας Άσλει Τζόνσον (γνωστή από το περασιά της στο ΝΟΒ), η Αυστραλέζα αμυντικός Ροουένα Γουέμπστερ, οι Αμερικανίδες Μάτζι Στέφενς και Μπρέντα Βίλα, η Ρωσίδα Εκατερίνα Προκοφίεβα και η Ιταλίδα Τάνια Ντι Μάριο.

Στους άνδρες, όπου δεν υπάρχει ελληνική συμμετοχή, καλύτερος τερματοφύλακας ψηφίστηκε ο Βίκτορ Νάγκι, ενώ στην επτάδα βρέθηκαν και ακόμη δύο Ούγγροι, ο Ντένες Βάργκα και ο Κις Γκέργκελι. Επίσης ο Μαυροβούνιος Αλεξάνταρ Ίβοβιτς, ο Ρώσος Ρέβας Χομάκιτζε, ο Κροάτης Σάντρο Σούκνο, αλλά και ο Φίλιπ Φιλίπποβιτς.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics