Breaking News
11 Ιανουαρίου 2021

Με τον Μπρέιντι να διεκδικεί την παρoυσία σε ακόμη έναν τελικό

 

Πλέον σας έχουμε κάνει οπαδούς, Κι επειδή πλησιάζει το Super Bowl το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία του. Κι επειδή όσο μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, ξαναζήστε σε εικόνες τις καλύτερες στιγμές των καλύτερων αγώνων του NFL Wild Card, του Σαββατοκύριακου που είδαν να προκρίνονται έξι ομάδες, στους ημιτελικούς της Περιφέρειας: τους Μπάλτιμορ Ρέιβεν, τους Μπάφαλο Μπιλ, τους Λος Άντζεές Ραμς, τους Τάμπα Μπέι Μπουκανίερ, τους “Αγίους¨ της Νέας Ορλεάνης και τους Κλίβελαντ Μπράουν.

Χάρη στον εκπληκτικό Λάμαρ Τζάκσον, με το 48 γυάρδων touchdown του, οι Ρέιβεν πήραν την εκδίκησή τους από τους Τιτάνες (20-13), οι οποίοι τους είχαν αποκλείσει πέρυσι, από τα πλέι οφ. Στους ημιτελικούς της Περιφέρειας AFC, η Βαλτιμόρη θα αντιμετωπίσει τους Μπάφαλο Μπιλ, νικητές των “Κολτ” της Ινδιανάπολης. Οι Κλίβελαντ Μπράουν, νικητές των Πίτσμπουργκ Στίλερ (37-48), θα κοντραριστούν με τους πρωταθλητές “Αρχηγούς” του Κάνσας Σίτι.

Στην Περιφέρεια της NFC, οι Λος ‘Άντζελες Ραμ, νικητές των Σιάτλ Σιχόκ (20-30), θα αντιμετωπίσουν τους Γκριν Μπέι Πάκερ, ενώ οι Τάμπα Μπέι Μπουκανίερ του Τομ Μπρέιντι θα αντιμετωπίσουν τους “Αγίους” της Νέας Ορλεάνης. Οι τέσσερις ημιτελικοί της Περιφέρειας θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο.
sports3.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics