Breaking News
19 Μαρτίου 2021

Τι ανακοίνωσε η Κίνηση Φίλων Ιστιοπλοΐας για τον υποψήφιό της

 

Στις 8 Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στις γυναίκες, η ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες δύο γυναικών, της Νίκης Αναστασίου ως Προέδρου του Δ.Σ. της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, και της Εριφύλης Βαρδάκη ως Προέδρου της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης.

Σήμερα η Κίνηση ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Στέφανου Χανδακά ως υποψήφιου τακτικού μέλος για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο οποίος ταυτόχρονα θα είναι και ο νέος Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, υπεύθυνος για το γραφείο Αθλητισμού.

Ο Στέφανος Χανδακάς παλιός αθλητής, διακεκριμένος επιστήμονας και επιχειρηματίας είναι μέλος του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ν.Ο.Ε.)

Η Κίνηση Φίλων Ιστιοπλοΐας ανακοινώνει επίσης «ότι έχει συμπληρώσει, όπως πάντα, πλήρη ψηφοδέλτια για όλα τα όργανα διοίκησης της Ομοσπονδίας. Ωστόσο, αυτό που πέτυχε η Κίνησή μας όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή να κρατήσει και να απομονώσει τα κόμματα έξω από την Ιστιοπλοΐα, δυστυχώς φαίνεται να καταστρατηγείτα, αφού, όπως λένε, μία παράταξη υποστηρίζεται, όχι από την Ν.Δ., αλλά από τον κ. Αυγενάκη και η άλλη παράταξη από το Κ.Κ.Ε. Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν είναι αλήθεια, αφού και οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων αυτών ήταν μέχρι πολύ πρόσφατα μέλη της ΚΙ.Φ.Ι. , στην οποία απαράβατος όρος ήταν και είναι “Όλα τα κόμματα έξω από την Ιστιοπλοΐα”».

Ποιος είναι ο Στέφανος Χανδακάς

Ο Στέφανος Χανδακάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972, με καταγωγή από την Σύρο. Είναι μαιευτήρας – γυναικολόγος, ενδοσκοπικός χειρουργός αναπαραγωγής, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ξεκίνησε την ιστιοπλοΐα το 1980, στον Ναυτικό Όμιλο Σύρου, και στην συνέχεια στον ΙΟΠ και τον Ολυμπιακό. Έτρεξε στις κατηγορίες Όπτιμιστ, 420, 470, Lightning και Soling, με πολυάριθμες διακρίσεις σε διασυλλογικά, πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα, με αποκορύφωμα τα 4 Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην κατηγορία Soling. Σε διεθνές επίπεδ, κορυφαίες διακρίσεις του ήταν η 2η Παγκόσμια Νίκη στην κατηγορία Lightning Νέων το 1988 και η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, το 1996, στην κατηγορία Soling, μαζί με τους συναθλητές του Σταύρο και Παναγιώτη Αλευρά. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας για 14 χρόνια.

Στην ανοικτή θάλασσα συμμετείχε και κατέκτησε πολλαπλές εθνικές και διεθνείς ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις συμμετέχοντας, χρονολογικά, στην ομάδα PEPSI CHALLENGE του αείμνηστου Νώντα Λαμπαδάριου, στην ομάδα ΩΚΥΑΛΟΣ του αείμνηστου Γιάννη Κωστόπουλου, στην ομάδα KRETA της Γιάννας Αγγελοπούλου και την Ομάδα ATALANTI του Γιώργου Ανδρεάδη.

Σήμερα υπηρετεί τον αθλητισμό ως μέλος της Επιτροπής Marketing της Ε.Ο.Ε και στο παρελθόν ως μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Ολυμπιακών Αθλητών.

Σήμερα, είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Μητέρα, του Ομίλου Υγεία, της Hellenic Healthcare Group».

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Ακύρωσε την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο Μακρόν

Όλα τα ζώδια 19/03

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics