Breaking News
24 Μαρτίου 2021

Τραγωδία στην Ελβετία: Έχασε τη ζωή της από χιονοστιβάδα παγκόσμια πρωταθλήτρια του σνόουμπορντ

 

Η σνόουμπόρντερ Τζούλι Πομαγκάλσκι, η οποία αγωνίστηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2002 και το 2006, σκοτώθηκε χθες (Τρίτη, 23/3) το πρωί, από μια χιονοστιβάδα στην Ελβετία.

Η 40χρονη Πομαγκάλσκι, έχασε τη ζωή της στο καντόνι του Ουρί (Ελβετία), σύμφωνα με το «Ski Chrono», επικαλούμενο την ελβετική εφημερίδα «Le Matin» . Η χιονοστιβάδα, η οποία έπεσε στοίχισε επίσης, τη ζωή του Γάλλου οδηγού και διασώστη, στο CRS των Άλπεων, στην Αλμπερτβίλ, Μπρούνο Κουτελί.

Ενώ κάνοντας σκι στην περιοχή του Στέινετέλερ, στο Ουντεραλπτάλ, κατεβαίνοντας στο Γκεμστόκ, η πρώην πρωταθλήτρια έπεσε θύμα χιονοστιβάδας και παρασύρθηκε μαζί με δύο άλλους σκιερ. Το ελικόπτερο, που έφθασε με τους διασώστες, για να μεταφέρουν τους τραυματίες, απλά ανέφεραν τους δύο θανάτους.

Η Τζούλι Πομαγκάλσκι συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Χειμερινούς Αγώνες του 2006 στο Τορίνο, τερματίζοντας 23η στο cross country και 6η στο γιγαντιαίο παράλληλο, το 2002 στο Σολτ Λέικ. Ήταν επίσης παγκόσμια πρωταθλήτρια του boardercross το 1999 στο Μπερχτενσγκάρντεν και κατέκτησε, το Παγκόσμιο Κύπελλο Snowboardcross το 2004.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Αυγενάκης: «Πολεμάμε κάθε μορφή κακοποίησης»

Ο καιρός σήμερα 24/03/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics