Breaking News
13 Μαΐου 2021

Στο πρώτο μέρος της περιόδου 2020-2021 η Κατερίνα Τόλιου είχε την ευκαιρία ν’ αρχίσει αγώνες στην Α1 κατηγορία με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και ήταν σε αναμονή διαρκείας για το πότε θ’ άρχιζε η Serie A στην Ιταλία, όπου είχε συμφωνήσει με τη Νορμπέλο.

Στην πορεία το ελληνικό πρωτάθλημα διακόπηκε και το αντίστοιχο της γειτονικής χώρας άρχισε, έστω με καθυστέρηση. Τελικά, η ελληνική Α1 ακυρώθηκε για φέτος (όλα βεβαίως, σχετίζονται με τις συνέπειες της πανδημίας covid-19), αλλά η 26χρονη πρωταθλήτρια είχε τουλάχιστον τη δυνατότητα να συνεχίσει τη δράση με τη Νορμπέλο κι αφού δοκίμασε την προηγούμενη βδομάδα και την ευρωπαϊκή εμπειρία (με τη συμμετοχή στο Europe Cup) τώρα δίνει την πολύτιμη βοήθειά της για την επίτευξη της παραμονής στην κορυφαία κατηγορία. Η Τόλιου πήρε μέρος χτες σε εξ αναβολής ματς, μέχρι το Σάββατο θα γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές και η ομάδα της ετοιμάζεται να διασφαλίσει τη διατήρηση στη Serie A και για την επόμενη σεζόν.

Στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα μετέχουν μόνο 6 ομάδες, σε μία ειδική συνθήκη που προέκυψε από τις συνέπειες του κορωνοϊού. Στη 2η εθνική κατηγορία υποβιβάζεται μόνο η τελευταία, ενώ στα πλέι οφ πηγαίνουν μόνο οι δύο πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας και γίνεται κατευθείαν ο τελικός για τον τίτλο στις 23 Μαΐου. Έπειτα από 8 ματς η Νορμπέλο βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με την Έπαν κι έχει 6 βαθμούς. Ουραγός είναι η Κουάτρο Μόρι με μόλις 2 βαθμούς και το κλαμπ από τη Σαρδηνία την αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας. Η Νορμπέλο έχει απόσταση ασφαλείας κι έστω έναν βαθμό να πάρει αύριο θα σιγουρέψει και τυπικά την παραμονή στην 1η κατηγορία. Χτες έδωσε το εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής, με την οποία ολοκληρωνόταν ο 1ος γύρος. Αντιμετώπισε την ASV Έπαν εκτός έδρας, γνώρισε την ήττα με 4-1 και η Τόλιου σημείωσε τη μοναδική επί μέρους νίκη. Κατέβαλλε την Έβελιν Βιβαρέλι με 3-0 σετ κι ακολούθως έχασε με το ίδιο σκορ από την αδερφή της Ντεμπόρα Βιβαρέλι.

Η Νορμπέλο συναντά αύριο την Κουάτρο Μόρι για την 9η αγωνιστική (σ.σ. στον 1ο γύρο την είχε νικήσει με 4-2) και τελειώνει το πρωτάθλημα στις 15 του μήνα υποδεχόμενη αυτή τη φορά την Έπαν, από την οποία έχασε την Τρίτη. Ο αγώνας της τελευταίας με την Κουάτρο Μόι την Παρασκευή δεν θα έχει καμία σημασία για τη Νορμπέλο αν φέρει έστω ισοπαλία αύριο.

* Με την ανδρική ομάδα της Νορμπέλο εξάλλου, αναμετριέται το προσεχές Σάββατο για τη Serie A η Εσπεντίτο Νάπολι του Τάσου Ρηνιώτη. Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των ανδρών μετέχουν 11 ομάδες και μετά από εννέα αγώνες η Νάπολι είναι στην 8η θέση με 6 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 11 /05/2021 : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 13 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics