Breaking News
12 Ιουλίου 2021

Η Αφροδίτη Τζατζιμάκη "έλαμψε" σε ακόμη μία πανελλήνια διοργάνωση, δείχνοντας ότι τα καλύτερα έρχονται…


Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 16 χρονών η αθλήτρια του Ελ. Βενιζέλου, που αποτελεί ακόμη ένα “διαμάντι” του προπονητή των επιτυχιών Κωστή Παπαμαρκάκη, αναδείχθηκε για δεύτερη φορά πρωταθλήτρια Ελλάδας σε επίπεδο Κ18, ενώ υπενθυμίζεται ότι αν ήταν εντός συναγωνισμού στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 τότε θα είχε και εκεί τον πανελλήνιο τίτλο.

Επειτα από το 2020 (63.29) η Τζατζιμάκη επικράτησε και στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου με καλύτερη βολή με την 3κιλη σφύρα στα 65.70, καταφέρνοντας παράλληλα να αναδειχθεί βάσει βαθμολογίας και καλύτερη αθλήτρια της διοργάνωσης με 1024 βαθμούς.

Η σφυροβολία “κυριάρχησε” στο Πανελλήνιο Κ18, αφού καλύτερος αθλητής των αγώνων αναδείχθηκε ο Αγγελος Μαντζουράνης (ΓΣ Κηφισιάς) με 1071 βαθμούς.

 athlitiko.gr

Διαβάστε επίσης:

Γκιώνης: «Τέλειες για προετοιμασία οι συνθήκες στη Δανία»

 

 

Κωπηλασία - Ευαγγελία Αναστασιάδου: Τί είπε η ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ23

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics