Breaking News
06 Ιανουαρίου 2023

Η σειρά της Σαρρή στο μουσείο της Εθνικής

 

Η Βεατρίκη Σαρρή είναι η επόμενη καλεσμένη που βρέθηκε στο μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Η Χανιώτισσα παίκτρια χάρισε μάλιστα και μια φανέλα της Μπράιτον, ομάδα στην οποία αγωνίζεται στην Αγγλία.
Ο Νίκος Φλέκκας ήταν αυτός που την υποδέχτηκε στο μουσείο, εκθειάζοντας την μεταξύ άλλων και στην ανάρτηση που κάνει για την επίσκεψη της.

Σύμφωνα με όσα τονίζει:

«Την Βεατρίκη Σαρρή υποδέχθηκα στο μουσείο της Εθνικής μας.

Η Βεατρίκη αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη Ελληνίδα που αγωνίζεται στο εξωτερικό και φυσικά το 10άρι της Εθνικής μας.

Ένα κορίτσι που το γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια, τότε που έπαιζε στην γυναικεία ομάδα των Χανίων… και κατάφερε με το πάθος της, την αγάπη της για το ποδόσφαιρο να φθάσει στην Αγγλία και όλοι να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το ποδοσφαιρικό ταλέντο που διαθέτει.
Είναι τιμή για εμένα που στο μουσείο της Εθνικής μας υπάρχουν η πρώτη φανέλα που φόρεσε με την Εθνική γυναικών, η φανέλα της πρώτης της ομάδας που αγωνίστηκε στην Αγγλία (Μπέρμιγχαμ) και το σημερινό δώρο της που μου έκανε, η φανέλα της από την Μπράιτον.

Περιμένω την φανέλα με το 10 της Εθνικής Ελλάδος γυναικών που φοράει τώρα η ΒΕΑ.

Μπράβο για όλα αυτά που έχεις καταφέρει ΒΕΑ.

Keep walking

Πάντα δίπλα σου».
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 05/12

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 05/01/2022

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics