Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2023

Σαρρή: Στο μέλλον θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα

 

Για το νέο ξεκίνημα της Εθνικής Γυναικών με τον Αλέξανδρο Κατηκαρίδη στην τεχνική ηγεσία μίλησε η Βεατρίκη Σαρρή.
Η Χανιώτισσα διεθνής παίκτρια της Μπράιτον έκανε σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΕΠΟ, με αφορμή την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού προπονητή. «Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα. Υπάρχει ενθουσιασμός και πιστεύω στο μέλλον θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα» ήταν τα λόγια της Σαρρή.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης επισήμανε τα εξής: «Κατ΄ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και τον διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κ. Κώστα Κωνσταντινίδη για την τιμή που μου έκαναν με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Γυναικών. Επίσης απευθύνω τις ευχαριστίες μου και στον Γιώργο Κυριαζή για την άριστη συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι καλή συνέχεια σε ό,τι κάνει από δω και πέρα.

Η Εθνική Γυναικών είναι ήδη σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου εδώ και δυόμισι χρόνια που είμαι μέλος του προπονητικού team, οπότε το μόνο που αλλάζει είναι η ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση ευθύνης που νιώθω. Η δουλειά με τις αθλήτριες ξεκινάει τώρα, όμως για μένα και τους συνεργάτες μου έχει αρχίσει εδώ και καιρό.


Γνωρίζω τις παίκτριες και με γνωρίζουν και αυτές. Το ίδιο ισχύει για τα υπόλοιπα μέλη του staff. Το πρώτο μέλημα είναι να διατηρήσουμε και -γιατί όχι- να βελτιώσουμε περαιτέρω το πολύ καλό κλίμα που ήδη υπάρχει στην Ομάδα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με όρεξη και προσήλωση σε όλους τους τομείς ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Η Εθνική έχει έναν κορμό που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα, ένα κράμα έμπειρων και νεότερων αθλητριών, αλλά παραμένει ανοιχτή στις κοπέλες που θα δείξουν ότι είναι σε θέση να ενσωματωθούν και να γίνουν μέρος της. Η Ομάδα είναι και πρέπει να παραμείνει ζωντανός οργανισμός. Είναι σημαντικό ότι πολλές από τις διεθνείς αγωνίζονται στο εξωτερικό, όπως και το γεγονός ότι όσες παίζουν στη χώρα μας έχουν σημαντικό ρόλο στα δικά τους club.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη ομίλους και αντιπάλους, όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε γι αυτά. Εμείς θα δουλέψουμε με γνώμονα ότι όποιες ομάδες κι αν βρεθούν στον δρόμο μας θα είναι ισχυρές και θα δώσουμε δυνατά και δύσκολα παιχνίδια.

Ξέρω όμως εδώ και καιρό ότι υπάρχει ταλέντο και είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο όταν έρθει η ώρα να μπούμε στα επίσημα ματς, ώστε να ανταποκριθούμε και στα νέα δεδομένα που έθεσε η UEFA, με τη δημιουργία της νέας διοργάνωσης, του Women’s Nations League και τη γενικότερη αναβάθμιση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Στα πλάνα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ανταποκρίνεται και η ΕΠΟ, η διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής, αλλά και η Επιτροπή Γυναικείου ποδοσφαίρου με τον πρόεδρό της, τον Κυριάκο Φύτρα. Έχουμε πλέον τη δυνατότητα να συγκεντρωνόμαστε συχνότερα και περισσότερο χρόνο για να δουλεύουμε. Αυτό έχει σημασία για την απόκτηση συνοχής, νοοτροπίας συνόλου και ταυτότητας ως ομάδα.

Θέλω να ευχηθώ να είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό είναι η πρώτη και βασική προϋπόθεση. Από κει και πέρα είμαι έτοιμος για σοβαρή και οργανωμένη δουλειά με τις κοπέλες και τους συνεργάτες. Για αυτό μπορώ να δεσμευθώ».

Δηλώσεις έκαναν και οι Σοφία Κόγγουλη και Ελένη Κακαμπούκη:

Σοφία Κόγγουλη: «Νέο ξεκίνημα για εμάς σήμερα με την έλευση του νέου προπονητή. Στόχος είναι να δουλέψουμε σκληρά για να έρθουν τα αποτελέσματα. Έχουν γίνει αρκετά βήματα προόδου για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η πρόκριση σε μια μεγάλη διοργάνωση είναι ένα όνειρο για όλες μας και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε στο μέλλον. Το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα θα φανεί το γήπεδο, τόσο στα φιλικά προετοιμασίας το προσεχές διάστημα, όσο και στις επίσημες υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου».

Ελένη Κακαμπούκη: «Είμαστε χαρούμενες για την πρώτη μας συγκέντρωση με τον νέο προπονητή και πιστεύω οτι η συνεργασία που είχαμε με τον κόουτς στο παρελθόν θα μας βοηθήσει στο να προσαρμοστούμε πιο εύκολα. Στόχος είναι να κυνηγήσουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Επιδιώκουμε εδώ και αρκετό καιρό μια πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση και οφείλουμε να παλέψουμε για αυτό με όλες μας τις δυνάμεις. Είμαι πεπεισμένη ότι ο κύριος Κατηκαρίδης θα μας δώσει το κατάλληλο κίνητρο να διεκδικήσουμε μια πρόκριση σε τελική φάση, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο».

athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 14/02/2023 [vid]

 

 

 

 

Για κατάφορη αδικία και κατάπτυστη απόφαση κάνει λόγο η ΠΑΕ Ηρόδοτος

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics