Breaking News
19 Αυγούστου 2023

Σκοποβολή: Από το δυστύχημα στα Τέμπη, χάλκινη στο Μπακού η Χανιώτισσα Εμμανουέλα Κατζουράκη



Με στόχο το μετάλλιο στην Αστάνα ο Ανδρέας Τζανίδης
Μία σπουδαία επιτυχία σημείωσε την Παρασκευή (18/8) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκιτ στο Μπακού η Χανιώτισσα, Εμμανουέλα Κατζουράκη.

Από την έναρξη του αγώνα έδειξε την αγωνιστική της διάθεση παραμένοντας ανάμεσα στις κορυφαίες και με 43 βολές κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας στη χώρα μας το χάλκινο μετάλλιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έγραψε ιστορία, αφού έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κερδίζει μετάλλιο σ' αυτή τη διοργάνωση, ενώ συνόδευσε την επιτυχία της και με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Θυμίζουμε ότι η Κατζουράκη εξασφάλισε από τον προκριματικό το εισιτήριό της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με την ελληνική ομάδα να φτάνει τις 12 προκρίσεις.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη επίσης ήταν στην επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023. Η σύγκρουση στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας ενώ αρκετοί ήταν οι τραυματίες.

Η πρωταθλήτρια σκοποβολής από τα Χανιά ήταν στο μοιραίο τρένο. Βγήκε όμως σχεδόν αλώβητη από αυτό με ελαφρύ τραυματισμό στα πόδια.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 18 Αυγούστου γιορτάζουν

 

 

 

 

Διεθνής αγώνας άρσης βαρών στην Αρχαία Ολυμπία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics