Breaking News
13 Οκτωβρίου 2023

Πογιέτ: «Είμαστε ακόμα στην κούρσα για το EURO»



Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο ματς με την Ιρλανδία, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι ενόψει της τελικής ευθείας.
«Είμαστε ακόμα στην κούρσα για το EURO και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Ιρλανδία ο τεχνικός της Εθνικής, Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι ενόψει της τελικής ευθείας.

Αναλυτικά:

Πόσο κοντά είναι το EURO: «Είμαστε ρεαλιστές, γνωρίζουμε τη θέση μας στον όμιλο. Θυμάμαι την αντίδραση μου όταν έμαθα τον όμιλο. Ήταν δύσκολο και ευτυχώς έχουμε τη δυνατότητα των μπαράζ. Είμαστε ακόμα στην κούρσα θα συνεχίσουμε να τρέχουμε. Δεν έχουμε δικαιολογίες για αύριο, θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να νικήσουμε»

Για αν σκέφτεται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού: «Όσον αφορά τους επιθετικούς, προσπάθησα να δω τι κάνουν διαφορετικά στις ομάδες τους και σκοράρουν. Προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Τώρα με τους αμυντικούς έχουμε αρκετές ιδέες αλλά σε μεγάλο ποσοστό δεν θα αλλάξει τη διάταξη της ομάδας. Μην είμαστε δραματικοί, θα το δούμε αύριο»
sdna.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα

Σήμερα 12 Οκτώβριου γιορτάζουν

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics