Breaking News
19 Μαρτίου 2024

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Καζακστάν


Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καζακστάν.

Δύο νίκες μακριά από την επιστροφή της σε μία μεγάλη διοργάνωση απέχει η Εθνική ομάδα που την Πέμπτη (21/3, 21:45) φιλοξενεί το Καζακστάν στην «Opap Arena» με στόχο φυσικά την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ με αντίπαλο τον νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο.

Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και αρχίζει πλέον να μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η γαλανόλευκη θα τα δώσει όλα για τη νίκη – πρόκριση απέναντι στο Καζακστάν.

Άπαντες γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται, για να οδηγήσουν ξανά την Εθνική στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όπως είπε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Γκουστάβο Πογέτ πριν την έναρξη της προπόνησης, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και όλοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρει η Εθνική τη νίκη απέναντι στο Καζακστάν.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε έτοιμοι. Το πρώτο παιχνίδι είναι κλειδί. Μόνο αυτό κοιτάμε. Πρέπει να είναι καλά οι παίκτες και να είναι συγκεντρωμένοι. Να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε τα πάντα γι’ αυτούς. Θα εκπλαγώ αν αλλάξουν κάτι. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».
in.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 18/03/2024

 

 

 

 

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ετοιμάζεται να δηλώσει την παρουσία του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics