Breaking News
11 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Με τη σημερινή Σελήνη έχεις την τάση να κολλάς με γνωστά πρόσωπα και μέρη. Αν οι απαιτήσεις επηρεάζουν τα προσωπικά σου σχέδια ή συναισθήματα ανεξαρτησίας μπορεί να υπάρξει κάποια τριβή, αλλά αυτή μπορεί επίσης να είναι και μια περίοδος δημιουργικής έμπνευσης. Ευτυχώς είναι μια καλή στιγμή για να θεραπεύσεις τον εαυτό σου μέσω δραστηριοτήτων που σε γειώνουν ή μέσα από την επαφή με το σώμα σου. Σε ελκύουν οι φυσικές δραστηριότητες που σου προσφέρουν άνεση. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για διαπραγματεύσεις συμβάσεων και ίσως για μια ωραία αγορά.

Ταύρος

Η περιέργεια σου σε οδηγεί σήμερα σε ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Η επιθυμία σου για επικοινωνία είναι έντονη, αλλά η μέρα απαιτεί υπομονή. Θα καταφέρεις περισσότερα αν επιταχύνεις λίγο το ρυθμό σου. Είναι επίσης καλύτερο να αποφύγεις να μιλήσεις πολύ νωρίς για ένα θέμα, καθώς μπορεί να υπάρξει ανυπομονησία με τις επικοινωνίες και τα μυστικά. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες δείχνουν κάποια οφέλη από τη συνεργασία ή των ιδεών και της προοπτικής σου μέσω διεγερτικών συζητήσεων.

 

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον 2ο οίκο σου είσαι έτοιμος να τακτοποιηθείς. Ακόμα κι έτσι, η προσπάθεια να βρεις το σωστό χρόνο είναι μια απογοήτευση. Οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν την συγκέντρωση σε πρακτικές και σωματικές ανάγκες, αλλά οι γύρω σου μπορεί να σου αποσπούν την προσοχή, καθώς τείνουν να είναι άκομψοι. Η ελπίδα και η αισιοδοξία είναι χρήσιμα σήμερα και μπορεί να εντοπίσεις μια νέα ευκαιρία να αναπτυχθείς ή να επιδιώξεις κάτι που θέλεις. Ευτυχώς η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για την αναζήτηση τρόπων θεραπείας, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά.

Καρκίνος

Η σημερινή Σελήνη στο ζώδιο σου, προσθέτει επιπλέον συναισθηματική ώθηση στην ενέργεια του σήμερα. Τα συναισθήματα, τα θέλω και η ανάγκη σου είναι δύσκολο να απαξιωθούν. Πρόσεξε την ανυπομονησία και το να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά, ιδιαίτερα εάν υπάρχουν πιέσεις να τηρήσεις έναν κανόνα ή μια υποχρέωση. Ωστόσο είναι μια στιγμή να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα σου. Επίσης είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να συνδεθείς με κάποιον ή να αφήσεις πίσω σου άσχημα συναισθήματα για μια προηγούμενη σχέση.

Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 12ο οίκο σου και είναι μια περίοδος του μήνα για να δώσεις προτεραιότητα στη χαλάρωση, την ανανέωση και την επαναφόρτιση. Οι περισπασμοί είναι πιθανοί, αλλά προσπάθησε να καθαρίσεις το μυαλό σου και να επικεντρωθείς σε πράγματα που πραγματικά σημαίνουν κάτι για εσένα αυτή τη στιγμή. Λάβε υπόψη ότι δε θα πετύχεις όλα όσα θέλεις να κάνεις, αν δε φροντίσεις σωστά τη σκέψη, το σώμα και το πνεύμα. Θέματα εργασίας και υγείας μπορεί να ωφεληθούν από μια ανασκόπηση ή ακόμα και από ένα καταιγισμό ιδεών.

Παρθένος

Η παρορμητικότητα με χρήματα, πόρους ή σχέσεις μπορεί σήμερα να είναι ένα θέμα. Αλλά με αυτή την τάση να διατηρείται υπό έλεγχο, είναι μια καλή στιγμή να συνδεθείς με τις επιθυμίες και τις ελπίδες σου. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για διορατικότητα, προγραμματισμό και απόλαυση όσων σε κινητοποιούν. Τα παιδιά, ο ερωτικός σύντροφος ή ένας φίλος μπορεί να είναι απίστευτα διακριτικοί ή και ενθαρρυντικοί. Είσαι σε καλή θέση για να μαθαίνεις και να δημιουργείς ιδέες και μπορεί να είναι μια στιγμή για αυτοβελτίωση, επεκτείνοντας τον εαυτό σου πέρα από την κανονική σου ρουτίνα.

Ζυγός

Κάποιος μπορεί να ενθαρρύνει την αυτοπεποίθηση σου είτε άμεσα, είτε έμμεσα και μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον. Με τη Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη όλη μέρα, μπορεί να είναι καιρός να δώσεις περισσότερη προσοχή στις ευθύνες σου, τόσο απέναντι στον εαυτό σου όσο κι στους άλλους. Επιδίωξε να είσαι υπομονετικός όταν πρόκειται να ακολουθήσεις κανόνες και να έχεις κατά νου τους στόχους σου. Ευτυχώς η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για οικονομικά θέματα ή την επίλυση ενός προβλήματος που σχετίζεται με χρέος, υποστήριξη ή κοινούς πόρους.

Σκορπιός

Είσαι σε θέση να διευρύνεις το μυαλό σου, να μοιραστείς ιδέες και να μάθεις νέα πράγματα σήμερα. Η διέλευση της Σελήνης στον 9ο οίκο σου μπορεί να είναι αρκετά ζωηρή. Επειδή μπορεί να υπάρχουν πολλά που θα σου αποσπάσουν την προσοχή, ίσως είναι καλύτερο να ρίξεις τους τόνους στην επικοινωνία σου. Δώσε στον εαυτό σου λίγο συναισθηματικό χώρο για να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου. Ωστόσο είσαι σε εξαιρετική θέση να έρθεις σε συμφωνία ή συνεργασία με ένα σύντροφο ή φίλο.

Τοξότης

Τα συναισθήματα και ο ενθουσιασμός μπορούν να σε οδηγήσουν σε κατευθύνσεις που ενθαρρύνουν την ανάπτυξη και τη βελτίωση του εαυτού σου σήμερα. Ακόμα κι έτσι, με τη Σελήνη στον 8ο οίκο σου όλη μέρα, έχεις την τάση να παίρνεις τα πράγματα με βάση το συναίσθημα. Η ευελιξία φέρνει ανταμοιβές τώρα και ενώ μπορεί να αισθάνεσαι λίγο ανυπόμονος, είναι καλύτερο να εφαρμόζεις μικρές, διαχειρίσιμες αλλαγές. Μπορεί να σε ενδιαφέρουν δραστηριότητες που θεραπεύουν και ανανεώνουν.

Αιγόκερος

Η Σελήνη διασχίζει τον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα και είσαι επικεντρωμένος στις σχέσεις. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι καλή για να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου και τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Είναι εύκολο να αισθανθείς προσβεβλημένος ή απογοητευμένος, αλλά οι εντάσεις μπορεί να αφορούν την επιθυμία βελτίωσης. Ευτυχώς η απήχηση σου παίρνει μια πραγματική ώθηση, κυρίως λόγω των δημιουργικών ιδεών, του πνεύματος και της ζεστασιάς σου.

Υδροχόος

Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να εστιάσεις στα μικρά πράγματα και στα χαλαρά σημεία της ζωής σου. Οι περισπασμοί μπορεί να υπονομευόσουν την παραγωγικότητα, ειδικά όταν είσαι ενθουσιασμένος με ένα έργο ή μια ιδέα και οι εκνευρισμοί είναι πιθανοί. Ωστόσο έχεις κίνητρο και με την επιπλέον προσπάθεια που καταβάλλεις για να εστιάσεις και να συγκεντρωθείς. Είναι μια δυνητικά καλή μέρα για να λύσεις ένα πρόβλημα. Με την οικογένεια και τους στενούς φίλους είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείς σήμερα και είσαι ιδιαίτερα ανοιχτός στο να μοιραστείς το χρόνο και την ενέργεια σου με αγαπημένα πρόσωπα.

Ιχθύες

Μπορεί να νιώσεις αναζωογονημένος μέσω του παιχνιδιού, της έκφρασης του εαυτού σου και της ψυχαγωγίας σήμερα. Ωστόσο, πρόσεξε για κάποια αμυντικότητα ή την τάση να θέλεις να αποδείξεις κάτι. Η επίτευξη συμβιβασμού και ισορροπίας μπορεί κάλλιστα να είναι κουραστική, αλλά τελικά αξίζει τον κόπο. Η υπερβολική πίεση για απαντήσεις μπορεί να οδηγήσει σε αδικαιολόγητο άγχος. Κάποιος φίλος ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να εισάγει ενδιαφέρουσες εμπειρίες στη ζωή σου.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Παναιτωλικός κέρδισε και τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 2-1

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 11/05/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics