Breaking News
14 Μαΐου 2024

ΟΦΗ: Νέος επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ ο Χρήστος Παπαντωνόπουλος!



Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης την έναρξη της συνεργασίας με τον Χρήστο Παπαντωνόπουλο, ο οποίος θα είναι ο νέος Επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας.

Ο ΟΦΗ προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη, καθώς ο Χρήστος Παπαντωνόπουλος βρισκόταν στο τμήμα σκάουτινγκ της Αγγλικής Μπρέντφορντ από το 2018, όπου και συνεργαζόταν για έξι ολόκληρα χρόνια.


Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι τη θέση του Επικεφαλής στο τμήμα scouting της ομάδας αναλαμβάνει ο Χρήστος Παπαντωνόπουλος.

 

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1981, εντάχθηκε το 2018 στο τμήμα scouting της Brentford FC και με την αγγλική ομάδα, η οποία από τη σεζόν 2021-22 αγωνίζεται στην Premier League, συνεργάστηκε συνολικά έξι χρόνια».

Είναι πιστοποιημένος αναλυτής απόδοσης (Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης) και στατιστικών δεδομένων (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), με εκπαίδευση στο πεδίο της προπονητικής (MBP School of Coaches of Barcelona).

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και έπειτα από δεκαετή εμπειρία στο χώρο των MME, ασχολείται επαγγελματικά με το scouting από το 2016, ενώ από σήμερα ανήκει στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 13 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

 

Ζυγώνει η ώρα για την πιο ιδιαίτερη, ίσως, διοργάνωση στην ευρωπαϊκή επιτραπέζια αντισφαίριση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics