Breaking News
13 Ιουλίου 2016

Το γκολφ επιστρέφει τον Αύγουστο στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά από το 1904, ωστόσο το τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο θα διεξαχθεί χωρίς τους πρώτους τέσσερις αθλητές της παγκόσμιας κατάταξης!


Οι Τζέισον Ντέι (Αυστραλία, Νο 1), Ντάστιν Τζόνσον (ΗΠΑ, Νο 2) και Ρόρι ΜακΙλρόι (Βόρεια Ιρλανδία, Νο 4) είχαν γνωστοποιήσει εδώ και ημέρες την απόφαση να μην μετάσχουν στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη (5-21/8), επικαλούμενοι την ανησυχία που υπάρχει για τον ιό Zika.
Στους μεγάλους απόντες της διοργάνωσης, ωστόσο, προστέθηκε για τον ίδιο λόγο και ο Αμερικανός Τζόρνταν Σπιθ, ο οποίος είναι το νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Βρετανικό Όπεν.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics