Breaking News
18 Νοεμβρίου 2016

 

Ο Γιώργος Ιωάννου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ταεκβοντό εφήβων - νεανίδων, που διεξάγεται στο Μπέρναμπι του Καναδά.

Ο αθλητής του Άτλαντα Περιστερίου μετείχε στην κατηγορία των 48 κ. της διοργάνωσης και επανέλαβε τον άθλο του 2014 στην Κινεζική Ταϊπέι, όταν οι Μαρία Μωϋσίδου ήταν 3η στα -59 κιλά και η Αναστασία Κωνσταντινίδου τρίτη στα +68 κιλά, ενώ πρωτύτερα, το 2012 ο Απόστολος Τεληκωστόγλου στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου ήταν δεύτερος στα -73 κιλά.

Ο 15χρονος Ιωάννου στον πρώτο γύρο νίκησε 6-1 τον Ντάριους Μπράουν από τον Καναδά, στους «16» νίκησε στον «ξαφνικό θάνατο» 1-0 τους Γιαβίντ Μαμαμντόφ (Αζερμπαιτζάν, 4-4 κ.δ.) και Γιουσέφ Ζάκι (Αίγυπτος, 8-8 κ.δ.). Στον αγώνα με τον Κορεάτη Για-Χι Μοκ, κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη περίοδο, όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 17-8.

Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, η Ρέα Μεσυνδιάνου (-42κ.) στη φάση των «32» νίκησε στον «ξαφνικό θάνατο» την Πάολα Ριβέρα από το Πουέρτο Ρίκο (3-3 κ.δ.), όμως στις «16» ηττήθηκε 9-2 από την Ρωσίδα Καρίνα Ουσάκοβα. Στα -44 κιλά, η Μαριάννα Κουκουλά ηττήθηκε στον «ξαφνικό θάνατο» από την Αζέρα Αλίγια Ζεϊνάλοβα (0-0 κ.δ.) στην φάση των «32», ενώ στα -45 κιλά των αγοριών, ο Ιωάννης Μπεκιάρης έχασε με 13-0 από τον Ρώσο Γκεόργκι Ποπόφ στη φάση των «64».

 gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics