Breaking News
07 Απριλίου 2017

Οι Γρηγόρης-Παναγιώτης Κασιδιάρης και Κωνσταντίνα Τζέλη, άνοιξαν το... χορό των ελληνικών μεταλλίων ταεκβοντό, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 που φιλοξενείται για δεύτερη ημέρα στη Σόφια της Βουλγαρίας. Ο Κασιδιάρης του συλλόγου Κουμγκάν ήταν τρίτος στα -68 κιλά, όπως και η Τζέλη του ΣΟΑΤ Τρικάλων στα -57 κιλά.

Ο Κασιδιάρης σημείωσε τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Στα προκριματικά νίκησε 11-7 τον Ντάνιελ Λέφκοβιτς (Σλοβακία), 8-0 τον Μάτιτς Μόταλντ (Σλοβενία) και 17-2 τον Ντάνιελ Τόσεφ (Βουλγαρία). Στα προημιτελικά επικράτησε 11-9 του Λευκορώσου Αλί Ραντβάν, όμως στον ημιτελικό έχασε 16-1 τον Ρώσο Γιουγκάι Βλάντισλαβ.

Η Τζέλη στα προκριματικά νίκησε με τεχνικό νοκ άουτ (22-2) την Μαρσελίνα Λέσνιεβιτς (Σουηδία) και 10-9 την Σάρα Γκέλενσερ (Κροατία). Στα προημιτελικά νίκησε 9-8 την Ανίσια Τσελνοσάεβα (Ρωσία), όμως στον τελικό έχασε 9-0 από την Ίκρα Καγίρ (Τουρκία).

Την 5η θέση στα -57 κιλά κατέλαβε η Ανδριάνα Ασπρογέρακα, ενώ πέμπη ήταν και η Φανή Τζέλη στα -53 κιλά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics