Breaking News
30 Ιουλίου 2017

Το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων πάλης που διεξάγεται στο Σαράγεβο κατέκτησε ο Ηλίας Παγκαλίδης.

 


Ο Έλληνας πρωταθλητής στην κατηγορία των 85 κιλών στην ελληνορωμαϊκή νίκησε με 5-1 τον Λιθουανό Μπουσκάουσκας στο ρεπεσάζ και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Ο αγώνας προσέφερε πολλές συγκινήσεις και μετά τα τέσσερα λεπτά όλη η ελληνική αποστολή πανηγύρισε την επιτυχία του Παγκαλίδη.

Ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης είχε εξασφαλίσει από την Παρασκευή τη συμμετοχή του για τους αγώνες 3-5. Στο εναρκτήριο παιχνίδι του στη διοργάνωση, κέρδισε στους «16» τον Σέρβο Σίμοβιτς με 9-8. Στα προημιτελικά, αντιμετώπισε τον Ρώσο Αντρόσοφ και ευνοήθηκε από την ισοπαλία 1-1. Στα ημιτελικά, έχασε με 9-0 από τον Ούγγρο Ζόκε.

Η Ελλάδα στην ίδια διοργάνωση έχει κατακτήσει ήδη ένα μετάλλιο με τον Γιώργο Πιλίδη, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στα 58 κιλά.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics