Breaking News
13 Νοεμβρίου 2017

Αντίστροφη μέτρηση για το Greece Open G1 που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Εννιακόσιοι αθλητές από 31 χώρες (219 εθνικές ομάδες και σωματεία) θα δώσουν το «παρών» στο τελευταίο τουρνουά παγκόσμιας απήχησης που διοργανώνει εφέτος η Ελλάδα, μετά από τo Presidents Cup Europe, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Poomsae.

Εκτός της Ελλάδας στη διοργάνωση των Άνω Λιοσίων θα συμμετέχουν οι Τουρκία, Ιταλία, Φινλανδία, Λιβύη, Αυστραλία,Αυστρία, Ιορδανία, Αλβανία, Ισραήλ, Αίγυπτος, Βραζιλία, Μαυροβούνιο, Ισπανία, Τυνησία, Κύπρος, Κροατία, Γαλλία, Βουλγαρία, Ιράκ, Σλοβακία, Ρωσία, Ιαπωνία, Παλαιστίνη, Κατάρ, Σενεγάλη, Βέλγιο, Σουηδία, Σερβία, ΗΠΑ και Λίβανος.

Το Greece Open G1 διοργανώνουν η World Taekwondo Europe (WTE) και η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics