Breaking News
22 Νοεμβρίου 2017

Ο Έλληνας πρωταθλητής στα 98 κιλά της ελληνορωμαϊκής αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες.

Απέναντι στον Τούρκο Μπασκόι, ο Ιωσηφίδης μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 2-0, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει έως το τέλος και τελικά έχασε με 4-2.

Στην πορεία του για τον τελικό, ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε με 7-1 στους «16» από τον Κουοσμάνεν. Ο Φινλανδός αθλητής, όμως, προκρίθηκε στον τελικό και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Στον πρώτο αγώνα, νίκησε τον Αζέρο Νουρίγεφ με 3-2, αλλά, στη συνέχεια, «λύγισε» από τον Μπασκόι.

Στα 85 κιλά της ελληνορωμαϊκής, αγωνίστηκε ο Δημήτρης Τσεκερίδης και είχε εξαιρετική παρουσία. Στην πρώτη του εμφάνιση για το 2017, ο αθλητής του ΠΑΟΚ επικράτησε στον προκριματικό γύρο με τεχνική πτώση (10-1) του Ισπανού Φρεσνάδα. Στους «16», ηττήθηκε από τον Σιλβάσι. Ο Ούγγρος αθλητής, όμως, έφτασε έως τον τελικό και «τράβηξε» στα ρεπεσάζ τον Τσεκερίδη.

Στο πρώτο ρεπεσάζ επικράτησε με 6-4 του Λιθουανού Στανκεβίτσιους. Στο δεύτερο ρεπεσάζ που θα του έδινε την πρόκριση για τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ηττήθηκε από τον Αζέρο Αμπάσοφ με 7-1.

Στα 75 κιλά, ο Χρήστος Κουτσουρίδης ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από τον Λευκορώσο Μπερντιέου με 9-0 και αποκλείστηκε.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics