Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2018

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, με ανάρτηση στο facebook, πήρε θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει με την ονομασία της ΠΓΔΜ, υποστηρίζοντας πως "η Μακεδονία είναι μία, είναι ελληνική κι αυτό δεν αμφισβητείται".



Το ζήτημα με την ονομασία της ΠΓΔΜ παραμένει στην πρώτη γραμμή της ειδησεογραφίας, αφού δεν έχει υπάρξει, μέχρι στιγμής, κοινός τόπος για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι εξελίξεις γύρω απ' το συγκεκριμένο θέμα προκάλεσαν την αντίδραση του Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος μέσω ανάρτησης στο facebooκ, πήρε θέση, υποστηρίζοντας πως "η Μακεδονία είναι μία, είναι ελληνική κι αυτό δεν αμφισβητείται".

Παράλληλα, έκανε λόγο για "ντροπή" και "διαστρέβλωση της ιστορίας" απ' την πλευρά των Σκοπιανών, ζητώντας τους "να βρείτε μέσα σας τη δύναμη να αναγνωρίσετε το δικό σας αυτόφωτο έθνος".

"Είναι ανείπωτη ντροπή το να προσπαθείς να κλέψεις την ταυτότητα ενός έθνους. Να καπηλεύεσαι ρίζες που δεν έχεις. Να διαστρεβλώνεις την ιστορία για να αποκτήσεις αξία. Και είναι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή οι αρχηγοί του αυτού του κόσμου να αναδιπλώνονται μπροστά σε αυτό... χωρίς συστολή.

Γείτονες των Σκοπίων, έχετε ακόμα χρόνο να επιλέξετε την αξιοπρέπεια. Να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να μεγαλώσουν με περηφάνια και με το κεφάλι ψηλά, βρείτε μέσα σας τη δύναμη να αναγνωρίσετε το δικό σας αυτόφωτο έθνος, μην το απαξιώνετε.

Η Μακεδονία μας είναι μία, είναι Ελληνική κι αυτό δεν αμφισβητείται", αναφέρει η ανάρτησή του.27657228 10156213533229456 3140034826925519408 n

Είναι ανείπωτη ντροπή το να προσπαθείς να κλέψεις την ταυτότητα ενός έθνους. Να καπηλεύεσαι ρίζες που δεν έχεις. Να διαστρεβλώνεις την ιστορία για να αποκτήσεις αξία. Και είναι ακομα μεγαλύτερη ντροπή οι αρχηγοί αυτού του κόσμου να αναδιπλώνονται μπροστά σε αυτό... χωρίς συστολή.
Γείτονες των Σκοπίων, έχετε ακόμα χρόνο να επιλέξετε την αξιοπρέπεια. Να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να μεγαλώσουν με περηφάνια και με το κεφάλι ψηλά, βρείτε μέσα σας τη δύναμη να αναγνωρίσετε το δικό σας αυτόφωτο έθνος, μην το απαξιώνετε.
Η Μακεδονία μας είναι μία, είναι Ελληνική κι αυτό δεν αμφισβητείται.
--------------
It is a shame trying to steal the identity of a nation. Abusing roots you do not own. Distorting history to gain value. And it is even more embarrassing that the leaders of this world are folding in front of it... without shame.
Neighbors of Skopje, you still have time to choose dignity. Give your children the opportunity to grow up with pride and their head high, find within yourself the power to recognize your own nation, do not devalue it.
Macedonia is one, it is Greek and this is not disputed.
#macedonia #greece

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics