Breaking News
04 Μαΐου 2018

Η Μαρία Πρεβολαράκη ηττήθηκε από τη Καλατζσίσκαγια στα ημιτελικά των 53κ. στο Ευρωπαϊκό πάλης και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.



Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει η Μαρία Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών που διεξάγεται στη Ρωσία.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια ηττήθηκε στον ημιτελικό της κατηγορίας των 53κ. από την Καλατζίσκαγια με 5-2 και αύριο το απόγευμα θα παλέψει για την είσοδό της στο βάθρο για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Η αθλήτρια από τη Λευκορωσία είχε στεφθεί πέρυσι πρωταθλήτρια Ευρώπης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία των 53κ.

Αύριο η Πρεβολαράκη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Τιάπκο (Λετονία) – Εργκε (Τουρκία).

Την Παρασκευή αρχίζουν επίσης, τις προσπάθειές τους και οι αθλητές της ελευθέρας. Στην κατηγορία των 79κ. θα αγωνιστεί ο Γιώργος Μελέτοβ και στον προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει τον Μπουρ (Γαλλία).

sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics