Breaking News
02 Αυγούστου 2018

Την πέμπτη θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης Εφήβων, το οποίο διεξάγεται στη Ρώμη, κατέκτησε ο Μιχάλης Ιωσηφίδης στα 97κ. της Ελληνορωμαϊκής.



Ο Έλληνας πρωταθλητής, Μιχάλης Ιωσηφίδης, προσπάθησε μέσω των ρεπεσάζ να ανέβει στο βάθρο, αλλά ηττήθηκε από τον Σαβολάινεν. Ο Φιλανδός που είναι στην πρώτη θέση στον κόσμο στον πίνακα αξιολόγησης επικράτησε στο μικρό τελικό με τεχνική πτώση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Ιωσηφίδης σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση κατέκτησε την 5η θέση και δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει την υπέρβαση και να ανέβει στο βάθρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελληνας πρωταθλητής είχε πάρα πολύ δύσκολη κλήρωση κι έχασε από τους 2 κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας, ενώ ο Σαργκσιαν (Ρωσία) που είχε νικήσει την Τρίτη τον Ιωσηφίδη κατέκτησε τελικά το χρυσό μετάλλιο. Το πρωί στα ρεπεσάζ ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με πτώση του Γεωργιανού Κουτσισβίλι.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics