Breaking News
26 Νοεμβρίου 2018

O Κινέζος fighter, Gou Dakui, αγωνίστηκε κόντρα στον Ταϊλανδό, Super X, σε αγώνα Muay Thai, ωστόσο η κατάληξη δεν ήταν φυσιολογική, αφού σε μια φάση έβγαλε ΚΟ αντίπαλο και διαιτητή



Έγραψε ιστορία ο αθλητής, Gou Dakui. O Κινέζος fighter αγωνίστηκε κόντρα στον Ταϊλανδό, Super X, σε αγώνα Muay Thai, ωστόσο η κατάληξη της αναμέτρησης δεν ήταν φυσιολογική.

Στον δεύτερο γύρο της μάχης, ο Dakui είχε τελειώσει τον αντίπαλό του, αλλά ο διαιτητής μπήκε στη μέση εντελώς άγαρμπα και το πλήρωσε!

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο ρέφερι όρμησε στη φάση την ώρα που ο Dakui ήταν έτοιμος να τελειώσει με κλωτσιά στο κεφάλι τον Ταϊλανδό, οπότε το αποτέλεσμα ήταν ο συγκεκριμένος μαχητής να πέτυχε το αμίμητο: Διπλό ΚΟ σε αντίπαλο και διαιτητή.
SPORT24.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics