Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2018

Συνολικά 2.688 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στη διοργάνωση του 2018.

 


Με επιτυχία και με τεράστια συμμετοχή διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing για το 2018. Πρόκειται για την πολυπληθέστερη συμμετοχή αθλητών στην ιστορία του αθλήματος από το 2004, έτος το οποίο αναγνωρίστηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.



Συνολικά 2.688 ενήλικοι και ανήλικοι αθλητές διαγωνίστηκαν στα 6 στυλ του αθλήματος (point fighting, light contact, kick light, full contact, K1 και low kick). Πρόκειται για αθλητές που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Λόγω της τεράστιας συμμετοχής το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξήχθη στις εξής ημερομηνίες:
α. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανηλίκων (έως 18 ετών) διεξήχθη από Παρασκευή 23 Νοεμβρίου έως Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 με τη συμμετοχή 2.100 ανήλικων αθλητών και αθλητριών.
β. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενηλίκων (άνω των 18 ετών) διεξήχθη από Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 με τη συμμετοχή 588 ενήλικων αθλητών και αθλητριών.

«Η πλήρης αναγνώρισή της WAKO θα γίνει σε νέα ειδική συνεδρίαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ), Μιχάλης Τριανταφύλλου ο οποίος έχει εκλεγεί και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της WAKO.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics