Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν για την Ικαρία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing της ΠΟΚ οι δύο αθλητές του προπονητή Ισίδωρου Μπινίκου το Σάββατο.

 


Συγκεκριμένα ο Σύλλογος συμμετείχε με τους αθλητές Ραφαήλ Τζανέτη και Λευτέρης Τσαντε κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια με τον Τζανετη να παίζει στην Α' κατηγορία και τον Τσαντε να ξεχωρίζει στο στυλ του Kick Light στα -89 κιλά.

Μιλώντας στο ufight.gr ο Ισίδωρος Μπινίκος μας είπε:

«Ηταν μια μέρα με καταπληκτικά παιχνίδια και δυνατές μάχες και από τους δύο 'Πειρατές' που πήραν μέρος!

Οι 'Πειρατές Ικαρίας' επιστρέφουν και φέρνουν πάλι άλλα δύο Πανελλήνια μετάλλια στον τοπο μας!

isidoros mpinikos 0003355pp
Ο Ραφαήλ στην Α' κατηγορία έπαιξε με καθαρά έμπειρους παίχτες και κατάφερε με δύναμη ψυχής να φέρει μετάλλιο παρά τον ένα χρόνο αποχής και όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε λόγω απόστασης. Να πω εδώ ένα ευχαριστώ στον Θανάση Τσιμπίδα και το 'K-1 Gym' μιας και ο Ραφαήλ προπονείται και εκεί.

Η έκπληξη όμως της ημέρας ήταν ο Λευτέρης που έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του για την ονομαστική του εορτή!

Και αυτό μιας και στα 38 του χρόνια βρέθηκε να παίζει το πρώτο του παιχνίδι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δικαιώνοντας την απόφασή μου να τον πάρω δοκιμαστικά στην διοργάνωση.

Ειμαι υπερήφανος και ευτυχισμένος για τον καθένα ξεχωριστά!

Για μένα το σημαντικότερο είναι πως μέσα από αυτές τις επιτυχίες ακούγεται η Ικαρία μας και η δουλειά μας σε αυτό που αγαπάμε.»

ufight.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics