Breaking News
22 Μαρτίου 2019

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο καράτε, Ελένη Χατζηλιάδου, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 και μίλησε για τα πρώτα της βήματα, αλλά και για τις προκλήσεις που έχει μπροστά της. 



Μία Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο καράτε φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 το πρωί της Παρασκευής (22/3). Ο λόγος για την Ελένη Χατζηλιάδου η οποία ήταν προσκεκλημένη της εκπομπής «Πνίξτε τον Φουνταριστό», με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη.

Η σπουδαία αθλήτρια αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα, αλλά και στις προκλήσεις που έχει μπροστά της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για το χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα: "Ήμουν πιο έξυπνη στον τελικό σε σχέση με την αντίπαλό μου. Πάνω κάτω το επίπεδο είναι το ίδιο. Η διαφορά στο καράτε είναι η εξυπνάδα. Το καράτε είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής, όπως το σκάκι. Πρέπει να φέρεις τον αντίπαλο σε μια κατάσταση να κάνει λάθη".

Για τα «χτυπήματα»: "Μετράνε από τη μέση και πάνω, αλλά μπορείς να ρίξεις τον αντίπαλο και στο έδαφος. Δεν είναι σαν την πυγμαχία. Μετράει η ταχυδύναμη".

Για το «πρόσωπο» που παρουσιάζει στους αγώνες: "Όταν μπαίνω στο τατάμι παρουσιάζω τον άλλο μου εαυτό. Τον κακό μου εαυτό".

Για το πως ασχολήθηκε με το καράτε: "Αναγκαστικά, γιατί οι γονείς μου ασχολούνται με το καράτε. Ο μπαμπάς μου είναι ο προπονητής μου. Από μικρή ασχολήθηκα με το καράτε. Η μητέρα μου ήταν αθλήτρια του μπαμπά μου, τον ερωτεύτηκε και παντρεύτηκαν. Από τριών ετών μπήκα στο τατάμι. Η αδερφή μου η Γεωργία είναι 19 ετών και θα είναι η διάδοχός μου στην κατηγορία. Είναι το ανερχόμενο αστέρι".

Για την επόμενη «πρόκληση»: "Τώρα έχω το Πανευρωπαϊκό στην Γκουανταλαχάρα της Ισπανίας. Φεύγω την Τρίτη και την Πέμπτη δίνω τον πρώτο αγώνα".

Για ήττα της στον τελικό του Πανευρωπαϊκού το 2018: "Το 2018 ήμουν στη Γερμανία και δούλευα ως φυσιοθεραπεύτρια. Η οικογένειά μου δεν μπορούσε άλλο να με στηρίξει, οπότε η μόνη λύση ήταν να φύγω στο εξωτερικό για να βγάζω περισσότερα χρήματα για να πληρώνω τα έξοδά μου. Δεν είχα μέχρι τότε κανένα χορηγό. Πλέον έχω τον Stoiximan. Ήταν εξουθενωτικό το πρόγραμμά μου. Δούλευα εννέα ώρες την ημέρα. Αυτό που με έκανε να χάσω στον τελικό ήταν η έλλειψη αντοχής και δύναμης".

Για το καράτε γενικότερα: "Είναι πολύ ευγενικό άθλημα. Έχει αξίες και ιδανικά και το παιδί πλάθει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα".
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics