Breaking News
23 Ιουλίου 2019

Την πρώτη μεγάλη νίκη της καριέρας του κατέκτησε ο Νίκος Αγλαμίδης το Σάββατο στην Τουρκία απέναντι στον Yahya Gokalp που μέχρι το ματς με τον Έλληνα kickboxer ήταν αήττητος.


Ο Νίκος Αγλαμίδης, μαχητής του Γιάννη Κακαράκη, πέτυχε την 11η νίκη της επαγγελματικής του καριέρας και βάζει πλώρη για μεγάλα πράγματα.

Ο Αγλαμίδης μίλησε για το μεγάλο "διπλό" στην Κωνσταντινούπολη και τους στόχους του για το μέλλον στο σπορ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Νίκο πήρες μια σπουδαία νίκη εκτός συνόρων με αντίπαλο που του έσπασες το αήττητο σερί. Είναι η πιο σημαντική επιτυχία της καριέρας σου έως σήμερα;

"Αναμφισβήτητα ναι. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη. Δεν είναι τόσο η νίκη, αλλά ότι βγήκαν πράγματα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που έπρεπε να δω το βίντεο του αγώνα ξανά και ξανά".

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου; Τι θέλεις να πετύχεις στο άθλημα;

"Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Κοιτάω πάντα ψηλά, και όσο ψηλότερα κοιτάω τόσο πρέπει να σκύβω το κεφάλι. Αυτό έκανα πάντα αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Όταν έρθει ο καιρός να κρεμάσω τα γάντια μου (εύχομαι να αργήσει) τότε θα κάνω απολογισμό. Για την ώρα κάνω όνειρα να ζήσω πολλές στιγμές σαν τη χθεσινή. Τα όνειρα άλλωστε δε στοιχίζουν".

Τι θεωρείς πως έχεις σαν προτέρημα ως αθλητής για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις;

"Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά ότι δε φοβάμαι τη δουλειά. Αν η δουλειά είναι ο δρόμος για την επιτυχία, τότε ίσως είναι αυτό το προτέρημα μου.

Πιστεύεις ότι χρωστάς σε κάποιους;

"Χαχχαχ και σε ποιους δε χρωστάω. Πρώτα από όλους στους γονείς μου που με το υστέρημα τους με στηρίζουν για να κάνω εδώ στην Αθήνα αυτό που αγαπάω περισσότερο Kickboxing. Τη δεύτερη οικογένειά μου, το The Fighting Mall. Όταν πριν περίπου τρία χρόνια είχα έρθει από την Αλεξανδρούπολη (σαν κάτι επαρχιώτες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου) μου έδωσαν απλόχερα το χέρι τους χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα.

Τους αγαπάω όλους μέσα εκεί και θα τους το χρωστάω. Άφησα για το τέλος το δάσκαλο μου τον Γιάννη Κακαράκη. Με έπιασε διορθώνοντας μου τον άσσο, και βήμα βήμα έμαθα μαζί του τι σημαίνει αγωνιστικό kickboxing. Μόνο ευγνωμοσύνη για όλους".
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics