Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2019

Το χάλκινο μετάλλιο στο Beach Volleyball γυναικών κατέκτησαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Πάτρα.

 


Χάλκινο οι Αρβανίτη, Καραγκούνη στους Μεσογειακούς

Την τρίτη θέση στο beach volley των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων κατέκτησαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη.

Οι δύο κορυφαίες αθλήτριες έδωσαν μεγάλη μάχη με τις Κωνσταντίνα Τσοπούλου και Δήμητρα Μανάβη για μια θέση στο βάθρο, μετις πρωταθλήτριες Ελλάδας να επικρατούν 2-0 σετ.

«Ηταν ιδιαίτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ελληνικών ομάδων. Τα κορίτσια είναι μια αξιόλογη ομάδα. Μια κουραστική χρόνια κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα θα συμμετάσχουμε στο πεντάστερο τουρνουά της Ρώμης», είπε η Πένυ Καραγκούνη στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης.

Η Δήμητρα Μαναβή δήλωσε: «Είναι χαρά μας να παίζουμε αντίπαλες με τη Βίκυ και την Πένυ, γιατί βελτιωνόμαστε μέσα από τα μεταξύ μας παιχνίδια καθώς το επίπεδο είναι υψηλό. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια».
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics