Breaking News
27 Δεκεμβρίου 2019

Viral έχει γίνει ένα βίντεο, το οποίο δείχνει έναν νεαρό δάσκαλο του κουνγκ φου να περπατά και παράλληλα να πηδά πάνω στο νερό.


Σύμφωνα με το RT, πρόκειται για τον 28χρονο Ζανγκ Σενγκιάνγκ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εκπαιδευόταν σκληρά για να περάσει το κουνγκ φου σε άλλο επίπεδο. Οπως φαίνεται στο βίντεο, ο «σαολίν» του κουνγκ φου από την Κίνα καταφέρνει να «δαμάσει» το νερό, πραγματοποιώντας περίτεχνες ενέργειες που δείχνουν να αψηφούν τους νόμους της φυσικής.

Ο 28χρονος είχε στο παρελθόν συμμετάσχει σε ταινίες κουνγκ φου και πλέον διδάσκει πολεμικές τέχνες, εστιάζοντας σε ένα είδος που έχει ονομάσει «ελαφρύ κουνγκ φου». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός μάστερ του κουνγκ φου -που δηλώνει ότι «δεν είμαι ο καλύτερος στο κουνγκ φου»- έχει πάνω από 400.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral:

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics