Breaking News
10 Σεπτεμβρίου 2020

Ο αθλητικός όμιλος ΑΙΓΑΛΕΩ Ξιφασκία 1992 τους... επέστρεψε και προτείνει Ο.Α.Κ.Α.
Θοδωρής Νταβέλος by Θοδωρής Νταβέλος 09/09/2020 ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ & ΟΜΙΛΟΙ 0 0


Τρεις διοργανώσεις… αναζητούν έδρα
Ο αθλητικός όμιλος ΑΙΓΑΛΕΩ Ξιφασκία 1992 με ανακοίνωση του γνωστοποιεί πως δεν θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση των Αγώνων Ανάπτυξης και Κυπέλλου παμπαίδων-παγκορασίδων στις 31/10 καθώς και Κυπέλλου Εφήβων-Νεανίδων στις 1/11 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας.

Προτείνει μάλιστα οι αγώνες αυτοί να διεξαχθούν από την Ε.Ο.Ξ τις ίδιες ημερομηνίες στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας στο Ο.Α.Κ.Α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θεωρούμε αναγκαίο να σας ενημερώσουμε εγκαίρως ότι το Δ.Σ του συλλόγου μας με αίσθημα ευθύνης έναντι όλων των Συλλόγων, των αθλητών, των γονέων και κηδεμόνων, των συνοδών ,των προπονητών και κυρίως έναντι της Ε.Ο. ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη του τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας λόγω του COVID-19 ,τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα καθώς και τις σχετικές οδηγίες από την Γ.Γ.Α σχετικά με την τέλεση αγώνων, αποφάσισε να μην αναλάβει την διοργάνωση των Αγώνων Ανάπτυξης και Κυπέλλου παμπαίδων-παγκορασίδων στις 31/10 καθώς και Κυπέλλου Εφήβων-Νεανίδων στις 1/11 στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ( κοινοποιήθηκε σχετικό έγγραφο στο Δ.Σ της Ε.Ο.Ξ ) και προτείνει οι αγώνες αυτοί να διεξαχθούν από την Ε.Ο.Ξ τις ίδιες ημερομηνίες στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας στο Ο.Α.Κ.Α.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας θεωρεί ότι ο αθλητισμός πάνω απ όλα είναι χαρά και ευχαρίστηση και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε μικρά παιδιά και τους γονείς τους εφαρμόζοντας τις οδηγίες της Γ.Γ.Α για περιορισμένο αριθμό παρουσίας ατόμων στο κλειστό γυμναστήριο ( ενημερωτικά το γυμναστήριο της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ έχει ωφέλιμο χώρο 840 τ.μ) σε σχέση με τις εγκαταστάσεις της ξιφασκίας στο Ο.Α.Κ.Α που ο ωφέλιμος χώρος του είναι περίπου 1.800 τ.μ.

Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας και ευχόμαστε ότι θα έχουμε την τιμή και την χαρά να σας φιλοξενήσουμε ,όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν , σύντομα στην ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Αναστάσιος Κοντοχριστόπουλος
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics