Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2020



Τρομακτική έξοδος για τον οδηγό του Ενιαίου, ο οποίος βγήκε αγρατζούνιστος!



Είχε Άγιο ο Ρεμέντζης!
Το πόσο ασφαλή είναι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, ακόμα και αυτά που ανήκουν στην σαφώς πιο οικονομικά προσιτή κατηγορία του Ενιαίου Πρωταθλήματος, είχε την ευκαιρία να βιώσει ο Δημήτρης Ρεμέντζης.

Ο «Ρεμέ» του Seajets ΣΟΑΑ Ενιαίου, είχε σφοδρή έξοδο κατά τη διάρκεια του πρώτου σκέλους της Ανάβασης Κύμης την Κυριακή, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα πολλών μέτρων.

Το Fabia του Ρεμέντζη έκανε πολλές τούμπες, πριν καταλήξει με την οροφή σε μια ελιά. Ευτυχώς, ο κλωβός ασφαλείας του αυτοκινήτου έκανε πολύ καλά τη… δουλειά του, καθώς άντεξε τη σφοδρή σύγκρουση.

Έτσι ο Ρεμέντζης βγήκε αγρατζούνιστος από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, έχοντας ως μοναδική «απώλεια» το κράνος του, το οποίο έσπασε κατά τη διάρκεια της εξόδου.

Ο ταχύτατος οδηγός, πάντως, δεν το βάζει… κάτω! Ήδη ετοιμάζει τα πλάνα του για το άμεσο μέλλον, καθώς σκοπεύει να αναζητήσει ένα άλλο Fabia ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Seajets ΣΟΑΑ Ενιαίο!

Tags: Seajets ΣΟΑΑ ΕνιαίοΔημήτρης Ρεμέντζης

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics