Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2020

Ο πρωταθλητής της κολύμβησης που πλέον διακρίνεται στο Kitesurf, μιλά στο Sprts3 για το νέο του άθλημα
Ζέτα Θεοδωρακοπούλου  

 


Δώσαμε ραντεβού στο αγαπημένο του μέρος, στην παραλία. Μία ημέρα, μάλιστα, με κρύο, ψιλόβροχο, αέρα και μαυρίλα που οι περισσότεροι θα ήθελαν να είναι στον αναπαυτικό τους καναπέ και να απολαμβάνουν τον καφέ τους. Όμως, για τον Γιάννη Δρυμωνάκο, η θάλασσα είναι ο παράδεισός του, το σκηνικό που τον γαληνεύει και τον απογειώνει συναισθηματικά. Ο πρωταθλητής Ευρώπης, με ευρωπαϊκή επίδοση, κάτοχος παγκόσμιων, ευρωπαϊκών, μεσογειακών διακρίσεων, στα 200 πεταλούδα και 400 μεικτή ατομική, ο κολυμβητής που έλαβε μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες (σε αυτούς του Σύδνεϋ ήταν μόλις 16 ετών), έχει αλλάξει ρότα.

Ο αθλητισμός με λαμπρές επιτυχίες έκλεισε τον κύκλο του και ο Γιάννης στα 36 του χρόνια ζει άλλες προκλήσεις: δοκιμάστηκε στο ριάλιτι «Survivor», στο μουσικό σόου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα «Just the two of us», στην ταξιδιωτική εκπομπή «Θαλασσόλυκοι». Γνώρισε δημοτικότητα και δημοφιλία, αλλά ο αθλητισμός είναι το δεύτερο εγώ του. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε κάτι νέο, αλλά εξαιρετικά συναρπαστικό, το Kitesurfο , που έχει κατακτήσει τον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη και φιγουράρει ήδη στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, το 2024. Πάντα παιδί και με όνειρα στις αποσκευές του, πάντα με στόχους και όρεξη για εξέλιξη, ο Γιάννης μιλά για όλα.

Δείτε τη συνέντευξη:
spports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics